FISK- OG SKALLDYRRETTER

  • Sam Sin Hot Pot 咖喱三鲜 * B, F, SK, (S, SE, M)

    • Kr. 248,-

    Hot pot med kamskjell, store reker og breiflabb, serveres med grønnsaker og hjemmelaget kokoskarrisaus

  • Kamskjell og Scampi NEW Style * SK

    • Kr. 298,-

    Med asparges, paprika, shiitake sopp og løk med XO saus

  • Innbakt Kongereker * SK

    • Kr. 218,-

    med ananas, paprika, løk og sursøtsaus

  • Spicy Kongereker * SK, (S, SE, SN)

    • Kr. 218,-

    Wokstekt og serveres med grønnsaker og szechuan chilisaus

  • Frityrstekt Hummer og Kongereker 炸龙虾 * SK

    • Kr. 298,-

    Halv hummer friteres sammen med store reker og serveres med ananas, paprika og sursøt saus

  • Lung Ha og Ao Niu 泰式龙虾 * B, F, SK, (G, S, SE, SN)

    • Kr. 338,-

    Halv hummer, indrefilet av biff, kamskjell, store reker og steinbit. Serveres med wokstekte grønnsaker og Szechuan chilisaus

  • Szechuan Chef Hot Pot 东洋海鲜煲 * B, F, SK, (S, SE)

    • Kr. 308,-

    Wokstekte ¨Tiger¨ reker, kongekrabbe, kamskjell og breiflabb med grønnsaker serveres i ildfast form med Tom Yum saus