Forretter

* ALLERGIER (saus/tilbehør i parantes)
B: Bløtdyr | E: Egg | F: Fisk | G: Hvetemel | L: Lupin | M: Melk | N: Cashewnøtter | P: Peanøtt | S: Soya |
SE: Sesamfrø | SK: Skalldyr | SL: Selleri | SN: Sennep | SO: Svoveldioksid og sulfitt

  • Stekt kamskjell 煎带子 * B, SL, (G, S, SE)

    • Kr. 120,-

    med asparges

  • Dim Sum (Ha Gau) 虾饺 * E, SK, (G, S, SE)

    • Kr. 93,-

    Marinerte store reker i rispasta, dampet Klassisk smårett (dim sum) fra Kanton

  • Spørestekt vårrull 春卷 * G, S, SE

    • Kr. 79,-

    Fylt med svinekjøtt og grønnsaker

  • Tom Yum Sjømat suppe 东洋汤 * B, F, SK, (S)

    • Kr. 108,-

    med kongekrabbe, kamskjell, fisk og store reker
    Syrlig, skarp og sterk

  • Crispy Duck 香酥鸭 * G, SL, (S, SE)

    • Kr. 129,-

    Fritert and finstrimles og serveres med kinesiske pannekaker, vårløk, agurk og hoi-sin saus.

  • Gau Ji 煎饺 * G, (S, SE)

    • Kr. 93,-

    Pannestekt dumplings med kyliing. Serveres med hjemmelaget dipsaus

  • Peking Suppe 酸辣汤* S, E

    • Kr. 98,-

    Med andekjøtt, gulrot, bambusskudd, sjampinjong kinesisk sopp, egg og vårløk

  • Tempura Prawn 炸大虾 * G, SK, SE

    • Kr. 105,-

    Panert scampi med sursøt saus

  • Vegetar Vårrull 素春卷 * G, SE

    • Kr. 72,-

    sesamfrø i rispasta

     
  • Wonton 混沌 * G, SK, E, S, SE

    • Kr. 93,-

    Sprøstekt scampi wonton med søt chilisaus

  • Kylling Vårrull 鸡肉春卷* G, S, SE

    • Kr. 79,-

    Sprøstekt vårrull fylt med kylling og grønnsaker

  • Siu Mai (Dim Sum) 烧卖* G, SK, SE (S, SE)

    • Kr. 112,-

    Med scampi og svinekjøtt, dampet og serveres med dipsaus
    Klassisk smårett fra Kanton

  • Kyllingspyd 鸡窜* G, S

    • Kr. 109,-

    Soyabasert kyllingspyd med koriander og sesam

  • Dim Sum SETMENY点心套餐 * G, SK, SE (S, SE)

    • Kr. 135,-

    Ha Gau, Siu Mai og Gau Ji Kylling (2 av hver)