KJØTTRETTER

  • Hjemmelaget Crispy Duck (som hovedrett) 香酥鸭 * G, SL, (S, SE)

    • Kr. 239,-

    Sprøstekt soyabraisert and. Serveres med kinesiske pannekaker og Hoi-sin saus

  • Cha Siu (BBQ svinekjøtt) 叉烧 * (S)

    • Kr. 189,-

    Helstekt marinert svinekjøtt i ovnen, skives og wokstekes med friske grønnsaker. Meget populær cuisine i Kanton, Hong Kong og Macao

  • Fasan i Østerssaus 蚝油山鸡 * (S, SE)

    • Kr. 289,-

    Fasanbrystfilet wokstekt med grønnsaker i østerssaus

  • Lam ala Peking Hot Pot 葱爆羊肉煲 * (S, SE)

    • Kr. 269,-

    Tynne marinerte skiver av lammefilet med shiitake sopp, løk og vårløk i hvitløk- og chilipeppersaus

  • Hu Lu Kylling 葫芦鸡 * G, SL, (S, SE)

    • Kr. 198,-

     er en tradisjonell rett fra Xi’an, Shaanxi provinsen.

    Sprøstekt soyabraisert kylling med

    kinesiske smilebrød, vårløk, agurk, hoi-sin og søt chilisaus

     

     

  • Vilt Royal 煎烤鹿肉 * (G, M, SO)

    • Kr. 359,-

    Stekt hjortefilet med bacon, serveres med sopp, asparges, viltsaus og råstekte poteter

  • Kam Gong Hot Pot 锦江煲 * SK, (S, SE)

    • Kr. 245,-

    Under lokket i en ildfast form finner du store reker, kylling, lam og oksefilet med grønnsaker i hvitløk- og chilipeppersaus

  • Dou Chi Andebryst 豆豉鸭丝 * (S, SE)

    • Kr. 238,-

    Andebryst i skiver, wokstekt med sesongens grønnsaker og svartbønner saus

  • Oksefilet Szechuan Style 四川牛肉 * (G, S, SE)

    • Kr. 198,-

    Med friske grønnsaker. Smaksrik og «hot»

  • Kylling Gong Bao 宫保鸡 * (N, SE)

    • Kr. 196,-

    Med cashew nøtter, en berømt klassiker fra Szechuan distriktet i Kina.
    Meget smaksrik, ¨skarp og sterk¨

  • Kylling Kanton 咕咾肉

    • Kr. 193,-

    Frityrstekte kyllingfilet i biter med ananas, løk, paprika og sursøt saus

  • Gan Shao Biff 干烧牛柳 * SE

    • Kr. 229,-

    Finstrimlet oksefilet, sprøstekes med sesamfrø. Servers med paprika, løk og vårløk med asiatisk søt-chilisaus

  • Xiang Jian And 香煎鸭 * SL

    • Kr. 279,-

    Grillet andebryst serveres med grønnskaer og peking and saus

  • Tiger reke og Biff -Surf and turf 煎大虾牛柳 * SK, (G, S, SE, SL)

    • Kr. 329,-

    Pannestekte ¨tiger¨ reke og indrefilet av okse serveres med asparges og søt hvitløk- chili saus

  • Kinesisk Pepperbiff 黑椒牛柳 * (S, SE, SL)

    • Kr. 329,-

    En av spesialitetene fra Kanton.  Indrefilet av okse serveres med paprika, løk, shiitake sopp og peppersaus

  • Kylling i Karri 咖喱鸡 * (M)

    • Kr. 193,-

    Marinert kyllingfilet serveres med wokgrønnsaker og hjemmelaget karrisaus