Bestill bord

Spørsmål om din bordreservasjon?
Send oss en mail til reservasjon(at)mingrestaurant(dot)no

Fra 16. mars til 25. april. Kun takeaway på grunn av statlige tiltak

Her finner du oss

Kjøkkensjefens anbefaling
Peking and

* G, SL, (S, SE)

Minimum 2 personer. Må bestilles 3 dager i forveien

Pris kr. 520 pr. person

Denne berømte retten serveres slik den serveres i Beijing:
Serveres med 3 forskjellige varianter

  1. Andekjøtt med kinesiske pannekaker, pakkes med hoi-sin saus, vårløk og agurk
  2. Andesuppe
  3. Finstrimlet andekjøtt wokstekt med ingefær, vårløk, paprika, og løk i en soyabønnesaus
  4. Valgfri dessert fra vår dessertmeny

* ALLERGIER (saus/tilbehør i parantes)

B: Bløtdyr | E: Egg | F: Fisk | G: Hvetemel | L: Lupin | M: Melk | N: Cashewnøtter | P: Peanøtt | S: Soya | SE: Sesamfrø | SK: Skalldyr | SL: Selleri | SN: Sennep | SO: Svoveldioksid og sulfitt