Meny

Forretter

  • Stekt kamskjell 煎带子 * B, SL, (G, S, SE) Kr. 130,-

    med asparges

  • Ha Gau (Dim Sum) 虾饺 * E, SK, (G, S, SE) Kr. 110,-

    Marinerte store reker i rispasta, dampet Klassisk smårett (dim sum) fra Kantont

  • Spørestekt vårrull 春卷 * G, S, SE Kr. 85,-

    Fylt med svinekjøtt og grønnsaker

  • Tom Yum Sjømat suppe 东洋汤 * B, F, SK, (S) Kr. 120,-

    med kongekrabbe, kamskjell, fisk og store reker. Syrlig og skarp.

  • Crispy Duck 香酥鸭 * G, SL, (S, SE) Kr. 139,-

    Fritert and finstrimles og serveres med kinesiske pannekaker, vårløk, agurk og hoi-sin saus.

  • Gau Ji 煎饺 * G, (S, SE) Kr. 96,-

    Pannestekt dumplings med kyliing. Serveres med hjemmelaget dipsaus

  • Peking Suppe 酸辣汤* S, E Kr. 98,-

    Med andekjøtt, gulrot, bambusskudd, sjampinjong kinesisk sopp, egg og vårløk.

  • Tempura Prawn 炸大虾 * G, SK, SE Kr. 109,-

    Panert scampi med sursøt saus

  • Vegetar Vårrull 素春卷 * G, SE Kr. 78,-

    sesamfrø i rispasta

  • Siu Long Bao (Dim Sum) 上海小笼包 * G, SE Kr. 150,-

    Spesialitet fra Shanghai regionen, fylt med svinekjøtt og vårløk, dampet og severes med dipsaus

  • Kylling Vårrull 鸡肉春卷* G, S, SE Kr. 82,-

    Sprøstekt vårrull fylt med kylling og grønnsaker

  • Siu Mai (Dim Sum) 烧卖* G, SK, SE (S, SE) Kr. 130,-

    Med scampi og svinekjøtt, dampet og serveres med dipsaus. Klassisk smårett fra Kanton

  • Kyllingspyd 鸡窜* G, S Kr. 125,-

    Soyabasert kyllingspyd med koriander og sesam

  • Dim Sum TASTINGMENY 点心套餐 * G, SK, SE (S, SE) Kr. 180,-

    Ha Gau, Siu Mai og Siu Long Bao (2 av hver)

Selskapsmeny 3 Retters middag (min. 2 personer)

  • 3 Retters middag - KLASSISK SET MENY Kr. 425,- pr. person

    Sprøstekt vårrull * G, S, SE
    Crispy Duck som hovedrett * G, SL, (S, SE)
    Valgfri dessert fra vår dessert meny

  • 3 Retters middag - ROYAL SET MENY (hovedretter på deling) Kr. 560,- pr. person

    Stekt kamskjell * B, SL, (G, S, SE)
    Xiang Jian And * (SL, S)
    Vilt Royal * G, (M, SO)
    Valgfri dessert fra vår dessert meny

Fisk- og skalldyrretter

  • Sam Sin Hot Pot 咖喱三鲜 * B, F, SK, (SE, M) Kr. 258,-

    Hot pot med kamskjell, store reker og breiflabb, serveres med grønnsaker og hjemmelaget kokoskarrisaus

  • Kamskjell og Scampi NEW Style * SK Kr. 298,-

    Med asparges, paprika, shiitake sopp og løk med hvitvinsaus

  • Innbakt Kongereker * SK Kr. 228,-

    med ananas, paprika, løk og sursøtsaus.

  • Spicy Kongereker * SK, (S, SE, SN) Kr. 228,-

    Wokstekt og serveres med grønnsaker og szechuan chilisaus.

  • Frityrstekt Hummer og Kongereker 炸龙虾 * SK Kr. 308,-

    Halv hummer friteres sammen med store reker og serveres med ananas, paprika og sursøt saus

  • Lung Ha 泰式龙虾 * B, F, SK, (G, S, SE, SN) Kr. 359,-

    Halv hummer, kamskjell, store reker og steinbit. Serveres med wokstekte grønnsaker og Szechuan chilisaus.

  • Szechuan Chef Hot Pot 东洋海鲜煲 * B, F, SK, (S, SE) Kr. 315,-

    Wokstekte ¨Tiger¨ reker, kongekrabbe, kamskjell og breiflabb med grønnsaker serveres i ildfast form med Tom Yum saus.

Kjøttretter

  • Hjemmelaget Crispy Duck (som hovedrett) 香酥鸭 * G, SL, (S, SE) Kr. 249,-

    Sprøstekt soyabraisert and. Serveres med kinesiske pannekaker og Hoi-sin saus

  • Cha Siu (BBQ svinekjøtt) 叉烧 * (S) Kr. 196,-

    Helstekt marinert svinekjøtt i ovnen, skives og wokstekes med friske grønnsaker. Meget populær cuisine i Kanton, Hong Kong og Macao

  • Kinesiske kjøttboller (Shizi Tou) 狮子头 * (S) Kr. 198,-

    En kjent rett fra Huaiyang kjøkkenet i det østlige Kina. Bestående av kjøttboller av svin som er stuet med grønnsaker og soyasaus

  • Lam ala Peking Hot Pot 葱爆羊肉煲 * (S, SE) Kr. 269,-

    Tynne marinerte skiver av lammefilet med shiitake sopp, løk og vårløk i hvitløk- og chilipeppersaus.

  • Hu Lu Kylling 葫芦鸡 * G, SL, (S, SE) Kr. 198,-

    er en tradisjonell rett fra Xi'an, Shaanxi provinsen. Sprøstekt soyabraisert kylling med kinesiske smilebrød, vårløk, agurk, hoi-sin og søt chilisaus

  • Vilt Royal 煎烤鹿肉 * (G, M, SO) Kr. 390,-

    Stekt hjortefilet med bacon, serveres med sopp, asparges, viltsaus og råstekte poteter

  • Kam Gong Hot Pot 锦江煲 * SK, (S, SE) Kr. 265,-

    Under lokket i en ildfast form finner du store reker, kylling, lam og oksefilet med grønnsaker i hvitløk- og chilipeppersaus.

  • Dou Chi Andebryst 豆豉鸭丝 * (S, SE) Kr. 259,-

    Andebryst i skiver, wokstekt med sesongens grønnsaker og svartbønner saus

  • Oksefilet Szechuan Style 四川牛肉 * (G, S, SE) Kr. 219,-

    Med friske grønnsaker. Smaksrik og «hot».

  • Kylling Gong Bao 宫保鸡 * (N, SE) Kr. 199,-

    Med cashew nøtter, en berømt klassiker fra Szechuan distriktet i Kina. Meget smaksrik, ¨skarp og sterk¨.

  • Kylling Kanton 咕咾肉 Kr. 196,-

    Frityrstekte kyllingfilet i biter med ananas, løk, paprika og sursøt saus

  • Gan Shao Biff 干烧牛柳 * SE Kr. 239,-

    Finstrimlet oksefilet, sprøstekes med sesamfrø. Servers med paprika, løk og vårløk med asiatisk søt-chilisaus

  • Xiang Jian And 香煎鸭 * SL Kr. 289,-

    Grillet andebryst serveres med grønnskaer og peking and saus

  • Tiger reke og Biff -Surf and turf 煎大虾牛柳 * SK, (G, S, SE, SL) Kr. 339,-

    Pannestekte ¨tiger¨ reke og indrefilet av okse serveres med asparges og søt hvitløk- chili saus.

  • Kinesisk Pepperbiff 黑椒牛柳 * (S, SE, SL) Kr. 339,-

    En av spesialitetene fra Kanton. Indrefilet av okse serveres med paprika, løk, shiitake sopp og peppersaus

  • Kylling i Karri 咖喱鸡 * (M) Kr. 196,-

    Marinert kyllingfilet serveres med wokgrønnsaker og hjemmelaget karrisaus

  • Husets stekt ris med biff eller kylling* E Kr. 175,-
  • Husets stekt nudler med biff eller kylling * E, G, (S, SE) Kr. 175,-

Barnemeny

Vegetarretter

  • Four Season Hot Pot * (S, SE) Kr. 175,-

    En nydelig kombinasjon av årstidens beste grønnsaker. serveres i en hot pot med hoi-sin saus

  • TOFU vegetar Hot Pot * (S, SE) Kr. 188,-

    med grønnsaker

  • Husets stekt ris med grønnsaker * E Kr. 160,-
  • Husets stekte nudler med grønnsaker * E, G, (S, SE) Kr. 160,-

Kjøkkensjefens anbefaling
Peking and

* G, SL, (S, SE)

Minimum 2 personer. Må bestilles 3 dager i forveien

Pris kr. 598 pr. person

Denne berømte retten serveres slik den serveres i Beijing:
Serveres med 3 forskjellige varianter

  1. Andekjøtt med kinesiske pannekaker, pakkes med hoi-sin saus, vårløk og agurk
  2. Andesuppe
  3. Finstrimlet andekjøtt wokstekt med ingefær, vårløk, paprika, og løk i en soyabønnesaus
  4. Valgfri dessert fra vår dessertmeny

* ALLERGIER (saus/tilbehør i parantes)

B: Bløtdyr | E: Egg | F: Fisk | G: Hvetemel | L: Lupin | M: Melk | N: Cashewnøtter | P: Peanøtt | S: Soya | SE: Sesamfrø | SK: Skalldyr | SL: Selleri | SN: Sennep | SO: Svoveldioksid og sulfitt

Desserter

  • Mango Sago Perler med kokosmelk Kr. 108,-

    Tradisjonell dessert fra Asia

  • Is ala Ming Kr. 98,-

    A. Sorbet med friske frukter
    B. Sjokolade- og vanlijeis med friske frukter * M, N

  • Husets panna cotta med bringebærsaus * M Kr. 108,-
  • Hjemmelaget karamellpudding * E, M Kr. 108,-

    med karamellsaus og friske frukter

  • Frityrstekt Banan * G, M, N Kr. 108,-

    med is og sirup

  • Hjemmelaget sjokolademousse * M Kr. 108,-

    med sorbet og friske frukter

  • Frityrstekt camembert ost * E, G, M, N Kr. 108,-

    med vaniljeis og friske frukter

* ALLERGIER (saus/tilbehør i parantes)
B: Bløtdyr | E: Egg | F: Fisk | G: Hvetemel | L: Lupin | M: Melk | N: Cashewnøtter | P: Peanøtt | S: Soya | SE: Sesamfrø | SK: Skalldyr | SL: Selleri | SN: Sennep | SO: Svoveldioksid og sulfitt

Drikke

  • Mineralvann Kr. 48,-

    Cola, Cola zero, Farris Bris Naturell/Sitron, Pepsi Max, 7-up free, Solo, Eplemost

  • Husets glass rødvin / hvitvin / rosevin Kr. 92,-
  • San Miguel fatøl, 0.5l Kr. 93,-
  • Tsing Tao Beer (Kina), 0.33cl Kr. 86,-
  • Crabbies Ginger Beer (England) Glutenfri 0.33cl Kr. 86,-
  • Kirin Ichiban (Japan), 0.33cl Kr. 89,-
  • Singha (Thailand), 0.33cl Kr. 86,-
  • San Miguel (alkoholfri) Kr. 62,-
  • Cider (Norge-Hardanger) 7% alkohol Kr. 250,-

    Humlepung fra Aga Sideri, 0.75cl fl

  • Taiwan Moutai Risbrennevin, 53% Kr. 118,-

    Moutai er nå en av Kinas offisielle statsbankettsviner og det er ett av verdens tre mest kjende spritsorter (sammen med skotsk whisky og fransk konjakk)

  • Kaffe Kr. 38,-
  • Espresso Kr. 30,-/db 38,-
  • Americano Kr. 32,-/db 40,-
  • Cappuccino Kr. 42,-
  • Cortado Kr. 42,-
  • Kaffe latte Kr. 48,-
  • Koffeinfri Kaffe Kr. 32,-
  • Iskaffe Kr. 52,-
  • Jasmine te (kinesisk) 茉莉花茶 Kr. 58,-

    Hører til svart te, og er et av de meste kjente, fra Yunnan Provinsen. Pu erh teen smaker kremet jordnær, og litt søt. Den etterlater en eksepsjonell smakfull og aromatisk finish i munnen.

  • Tie Guan Yin (kinesisk) 铁观音 Kr. 58,-

    Tie Guan Yin er et av de meste kjente grønn te i Kina, fra Fujian Provinsen. Teen er verdsatt for den fruktige bær-lignende smaken og aromaen. I tillegg gir det en veldig myk og dyp smak med en søt ettersmak.

  • Pu-erh te (kinesisk) 普洱 Kr. 58,-

    Hører til svart te, og er et av de meste kjente, fra Yunnan Provinsen. Pu erh teen smaker kremet jordnær, og litt søt. Den etterlater en eksepsjonell smakfull og aromatisk finish i munnen.

  • Oolong te (kinesisk) 乌龙 Kr. 58,-

    Oolong te er en semi-fermentert te som ligger midt mellom ufermentert grønn te og fermentert sort te. Den er en meget populær te i Kina med blant annet meget høyt innhold av vitamin C. Dette er teer som har ofte har en dyp, kompleks smak – og en fruktig aroma

  • Lipton Yellow Label Kr. 38,-